Influencer Beau Potman

Samenwerking

Lijkt het je leuk om met mij op Beaupotman.nl en mijn social media kanalen samen te werken?
Dan zijn er verschillende mogelijkheiden
Campagnes: Heeft u een bedrijf? En wilt u graag een leuke samenwerking aangaan? Dan is een campagne de geschikte manier. Een campagne is een heel erg brede benaming, en daarom laten wij u hier ook heel vrij in. Een campagne kan inhouden dat ik bijv. Uw bedrijf op een leuke manier een promote/shoutout geef, maar ook kunnen we dit op een gehele andere manier aanpakken.Mocht u hier meer informatie over willen, dan kunt u het beste even het contactformulier invullen.
Photoshoot: Heeft u een eigen kledingmerk? Een speciaal product? Of iets anders waarvoor u een model nodig bent. Beau is ook inzetbaar als model voor kledingmerken en producten. Ook staan wij natuurlijk altijd open voor andere mogelijkheden!
Meet & greet: Organiseerd u een groot event of wilt u op een bijzondere manier meer klanten naar uw winkel. festival of andere gelegenheden krijgen. Dan is een meet and Greet de ideale oplossing. Beau kan een leuke meet and greet doen, waarin zij al haar fans ontmoet, hiermee op de foto gaat, handtekeningen uitdeelt en een leuke musical.ly maakt. Mocht u een ander idee in gedachte hebben of vragen hebben? Dan bent u altijd welkom!

Presentaties: Wilt u uw bedrijf meer leren over social media? Of wilt u graag een presentatie over social media. Ook Beau is hier inzetbaar voor. Beau heeft verschillende soorten presentaties, deze presentaties variëren van tijdsduur. Een presentatie is namelijk de ideale manier voor een bedrijf om meer inzicht te krijgen in wat social media kan doen voor een bedrijf, want ook een bedrijf moet natuurlijk gebruik maken van social media! Mocht u over bovenstaande mogelijkheden vragen of opmerkingen hebben? Of mocht u een vraag hebben over een eventuele andere mogelijkheid waarvoor Beau inzetbaar is. Dan kunt u het beste het contactformulier invullen, hier zullen wij zo snel mogelijk op reageren! U vindt het contactformu-lier via: Contact > zakelijk