Social Media

Ik ben op verschillende social media platformen erg actief. Zo ben ik erg actief op: Youtube, Insta-gram en musical.ly. Op deze pagina kan jij alles lezen over mijn activiteiten op social media.


Youtube: Ik heb op 7 november 2014 mijn allereerste YouTube video ooit gepost. Dit is zoals je ziet al een aantal jaar geleden. Ik heb inmiddels al meer dan 200 video’s op YouTube geüpload, en nog steeds maak ik mijn video’s met veel plezier. Ook ben ik inmiddels gestegen naar meer dan 56.000 abonnees en bijna 5 miljoen views. Hoe gaaf is dat! Op mijn kanaal maak ik verschillende soorten video’s, dit kan variëren van een shoplog tot een gekke video waarin ik bedrijven prankcall.


Instagram: Op mijn Instagram plaats ik wekelijks leuke foto’s van events waar ik ben geweest of leuke dingen die ik heb meegemaakt. Ook heb ik via Instagram veel interactie met mijn fans. Zo ga ik vaak live en beantwoord ik allerlei vragen en voer ik gekke challenges uit. Mijn Instagram is dus een hele leuke aanvulling op al mijn social media! En ook hier hebt ik bijna 50.000 volgers.
Musical.ly: Ik upload 3-6 keer per dag een video op musical.ly, dat zijn veel video he! Een musical.ly video duurt maar 15 seconden, vandaar dat ik ook 3-6 musical.lys per dag post. Ook vind ik het enorm leuk om te maken! Een musical.ly video kan een video zijn waarin ik een liedje play-back, iets uitleg of vertel. Op musical.ly ben ik te vinden onder de naam xbeauuuuu. Op musical.ly hebt ik 312.000 fans.


Wist je dat?
•De grootste YouTuber wereldwijd PewdiePie is met 36.005.582 abonnees?
•Er meer dan 300 uur video per minuut wordt toegevoegd aan YouTube?
•Er elke maand meer dan 6 miljard uur aan video’s wordt bekeken? Dat is bijna een uur per persoon ter wereld.
•Bijna 40 procent van de video’s worden bekeken op een smartphone?
•Er in de Verenigde Staten een speciale YouTube App voor kinderen is gelanceerd? Het is nog niet bekend of deze app ook in Europa zal komen.

Hieronder enkele flipmjes die het meest zijn bekeken op mijn youtube kanaal.